Sluurpy > Restauranter i Blokhus > Café Casa Blanca

Anmeldelser Café Casa Blanca - Blokhus

Troels Laursen
Her kommer vi ikke igen og vil heller ikke anbefale andre til at komme der. Den ene stjerne er for et smilende personale. Vi ankommer til stedet udenfor er der et skilt med spise hvad du kan buffet. Det ville vi gerne have og vi går ind får et bord, vi bestiller buffeten tjeneren siger ok skriver det på en blok og forsvinder. Ikke noget om hvad der er på buffeten eller i det mindste hvor den er. Der er så få gæster i restauranten at man ikke kan regne ud hvor buffeten står. Nå vi finder den og vi er meget glade for at der er skilte ud for hver ret for ellers var det svært at gætte. Selvom vi alle 4 havde taget kød - sovs - ris - kartofler- pomfritter og lignende som burde være varm. Det var ikke engang lunkent. Desserten var 3 slags is - pandekager - og 2 slags alm.kage som chokoladekage og lign. Pandekagerne lå i en varmeting som normalt vil blive brugt til suppe eller sovs og lign. alligevel var de ikke lune ,de var helt stive og noget af dem kunne knase som var det chips. Vi kommer der aldrig igen.
Lars Pedersen
Fik et Stjerneskud og en Burger. Var super godt, men til min Burger fik jeg Ketchup og det var ikke noget at rose dem for. Det smækre som det billige fra Fakta.😉 Eller en hyggelig restaurant. Ligger ikke langt fra stranden og lige til hovedgaden.
Kasper Sørensen
Pæn indretning, rolig musik, semi lang ventetid, søde men forvirrede tjenere (virkede ustruktureret, havde 3 forskellige ved samme bord). God kakao.
Stine Andersen
Rigtig dårlig oplevelse! Vi havde forventet varmt mad, ikke brændt mad og god service. Desværre forekom ingen af delene. Spareribsene var brændte, smagsløse og intet kød på. Vi betale 119kr for 5 stykker brændte spareribs, som virkelig ikke var tilfredsstillende... Vi bestilte også lasagne. Det smagte godt, men var kold, da det kunne tænkes at det bare var opvarmet og færdiglavet lasagne. Vi fik afvide at ovnen var i stykker, og skulle vælge en ny ret.. Da vi skulle betale, troede vi, at vi skulle betale for lasagnen og ikke den anden ret, som var dyre end lasagnen. Sådan var det ikke, og vi skulle betale for dyreste.. Hakkebøffen var dårlig og stegt for meget. Salaten var den kedeligste og lignede noget fra dagen før. Fiskefileterne på stjerneskuddet var okay, men halvdelen af selve stjerneskuddet var salat. Mvh 6 skuffende turister
Rolf Henriksen
Biligt fast Food maden var færdig lavet ikke lavet fra bunden. Der var ikke synderligt rent..
KAEK
Frokostbuffet til 119 kr. Servicen var god, og maden havde jeg blandet følelser om, maden er ikke noget specielt, der er ikke det største udvalg at tage for. Jeg var glad for at fiskefileten var sprød og ikke blød ligesom mange andre steder, hvor man kan få buffet. Jeg var dog meget skuffet over at der står at dessert hører til når der kun er to forskellige slags købt kage og ikke andet.. man kan dog åbenbart tilkøbe is til 29 kr. men så kan man ligeså godt tage ud og købe en softice ved en af de mange is kiosker i området. Man burde ikke betale ekstra for dessert når man allerede betaler for buffeten der inkluderer “dessert”.
Regitze Plougmann
Fuldstændig forventeligt mad til prisen. Vi fik deres aftenbuffet. Lækker mørt kød i lækre sovser! Frisk salatbar. Super kage og dejlig is til desserten. Generelt fint udvalg til både store og små. Venlig, hjælpsom og smilende personale. Vi kommer gerne igen en anden gang.
Heidi Linding Poulsen
Dårlig mad og dårlig service. Jeg fik en classic burger, som skulle være uden flere ting. Da tjeneren kom med den, sagde han “classic burger uden.... øh ja, jeg hørte sgu ikke rigtigt efter”. Burgeren var kun uden halvdelen af det jeg havde sagt. Og derudover smagte den ikke særlig godt! Kan ikke anbefales!
Blokhus bageri Brunch Fish & Chips Fisk Flæsk Pasta
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review