#}
Sluurpy > Restauranter i Billund > Cafe Plaza

Cafe Plaza - Billund - Fotoalbum

Der må være sket noget siden de dårlige anmeldelser for 5-6 måneder siden. Vi bestilte pizza som take away (på trods af et kig på de dårlige anmeldelser) - nem bestilling online. Fire pizzaer færdige til tiden og venlig betjening. Fine pizzaer, som formentlig ikke findes bedre i Billund eller omegn.
Vi bestilte 2 gange pasta cabonara, meget skuffende. Kyllingen var kold, pastaen var ikke færdig kogt, der var alt for store stykker løg i og ingen spor af æg. Vi smage begge på det og så bad vi om at betale og fandt en andet sted at spise.
Salat uden dressing, pizza med så meget grise smag at de var umulige at få ned, til den pris de forlanger havde jeg forventet noget andet, Aldrig køber jeg noget der igen..
Ventetid!! Fik lovet 10-15min, hvilket jo også er normalt for 2 pizzaer. Det tog 34min! :-O Deres maskine til notifikationer virkede sporadisk. Da jeg henvender mig, og siger dette, kom der ikke andet end dårlige undskyldninger, for hvorfor det ikke var deres skyld og at ungarbejderen gik rundt for
Vi bestilte pizza m.v., før vi gik i badelandet, så det var klar, når vi var færdige, og vi kunne tage det med til vores hytte. Men maden var ikke klar til tiden! Vi fik at vide, "der lige vil gå fem minutter", men det var helt åbenlyst, de havde glemt at lave vores bestilling. Desværre havde vi ik
Hvis penge ikke er et problem, kan man godt spise her! 125 kr for en almindelig pizza er i overkanten. Men pizzaen smager nu godt alligevel.
Kolde retter og uden de ingredienser der stod i menukortet. Anden gang blev der serveret opvarmet mad. Det mærkeligste er at personalet på ingen måde virkede overraskede eller forsøgte at undskylde det. Og ja jeg er helt sikkert på maden blot var genopvarmet da der var spist af mit pasta.
Vi fik 3 gange fisk og pomfritter og en gang pasta carbonare. Fisken var ok, men pomfritterne var alt for tykke og derfor ikke værd at spise. De smagte som pomfritter med kartoffelmos. Pasta carbonare var kedelig, og slet ikke pengene værd.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures