#}
Sluurpy > Restauranter i Ballerup > Café 1104

Café 1104 - Ballerup - Fotoalbum

250 grams frokost bøf meget mørt og saftigt.
Har dags dato været inde og spise på burgers and shakes. Det bliver til tak, men nej tak fremover. Maden er middelmådig, men prisen og forvirringen fortjener intet mindre end 1 stjerne. Valgte en steakburger til 109 kroner, hvor der ikke følger noget med, på trods af, at der står "opgrader pomfrit
Super lækker mad til rimelige priser- kan helt klart anbefales
Det var en god sandwich og gode fritter. Søde personaler.
Fint mad og fornuftig betjening. Bøffen vi bestilte havde de ikke så vi måtte købe en anden slags (det trækker lidt ned). Alt andet ok.
Trist "Mexico City" burger, kødet var så gennemstegt at det var lige før den blev sendt retur til køkkenet, hvis det ikke var fordi vi skulle nå en biograf...
Dårlig kundeservice Vi havde bestilt en nachos med kylling, men fik en uden og vi bad om at få det vi havde bestilt, da vi fik den igen kunne vi se de havde brugt den samme potion og bare kommet kylling oven på og ind igen. Nachos var meget sort og kylling meget brændt. Vi gad ikke sige noget igen.
Virkelig god frokost new york strip - stegt til perfektion. Hjemmelavede fritter. Den sidste stjerne havde været der med hjemmelavet bearnaise.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures