Sluurpy > Restauranter i Bagenkop > Fiski Bagenkop

Anmeldelser Fiski Bagenkop - Bagenkop

Britt Røttger
Lille fiskebutik i byen. Fiskekvaliteten er fremragende. Frem for alt røgvarer. Ejerens venlighed lod dog meget tilbage at ønske. Frem for alt mangler der motivation over for tyskere. Et smil eller et pænt ord - ingen. I stedet foretrækker de at tage sig af desinfektion af pengesedler med et gnaven ansigt. Tyske kunder er tilsyneladende irriterende. Efter ca. 5x køb af fisk (du burde kende os) overvejer vi nu helt at forlade den. Det var ærgerligt.
Anne Stengade
Dejlige, rigtige friske fisk, fladfisk bla, som jeg holder af.. Efterspørger, mangler skaldyr feks fjordrejer ( langelændere regner ' dem 'ikke for noget!). Også krabbeklør, blæksprutter - men det er nok urealistisk
Jonas Gynther
Sjovt lille sted. Det ligner ikke alverden udefra. Men er ganske pænt og nydeligt inde. To ældre damer stod og stegte fiskefrikadeller. Meget flink og venlig betjening. Havde både frisk fisk, røget fisk og skaldyr salater.
Line Borup
Betjeningen var så fræk og ubehøvlet, så vi gik igen uden at købe de fisk vi egentlig kom efter. Det var nærmest komisk, så sur damen i butikken var. De andre kunder fik sig også et billigt grin over den svada jeg modtog fra fiskefruen. Vi nøjedes med et par frikadeller som var ganske fine.
Daniel Graversen
Super fiske biks. De havde nogle billige gode fladfisk og nogle gode fiske burger. Det var god service og grill råd. Et sted jeg ville komme forbi, næste gang jeg kommer på de kanter.
Bjarne Kristensen
Hyggeligt lille fiskehandel med friske og lækre varer. Kan anbefales!
Jakob Hammerum
Fantastisk lækker fisk af forskellig slags til et frokostbord. Kan varmt anbefale dette sted
Jesper B
Fish and chips er fra frost. Havde forventet af en fiskehandler lavede fisk fra frisk fisk. Giver ingen mening. Piv ringe
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review