Sluurpy > Restauranter i Assens > Diyar Cafe Og Steak House

Anmeldelser Diyar Cafe Og Steak House - Assens

Claus Andersen
Kan super god mad og varmt og smagte virkelig super godt og kan klart anbefales og det ikke sidste gang vi kommer der og super hyggelig sted og pænt og rent og gode store portioner så fuld stjerner herfra.
Lærke Emilie Smed
Vi bestilte i dag mad til udbringning gennem Just Eat. Der ville gå ca. En time før at maden ville ankomme. Efter en time om 20 min. Har vi stadig ikke hørt noget, vi ringer derfor ind. Der ville gå yderligere 20 min før maden nåede frem, vi bad derfor om kompensation for den ringe service. Vi blev tilbudt en cola, men da vi synes det er en ringe kompensation, når ventetiden er SÅ lang, ønskede vi pengene tilbage og ordren annulleret. Dette blev aftalt med ejeren. Imens vi ventede på at snakke med ham, kunne vi desuden høre at han råbte af telefonpigen, som vi havde snakket med. Vi vælger at kontakte just Eat, da vi ikke kan se at ordren skulle være annulleret. De fortæller at vi ikke kan få pengene tilbage, da maden var lavet, men at vi selvfølgelig kan vælge at lade være med at få maden leveret. Så ville vi jo så gerne have vores lune mad så vi i det mindste fik noget for pengene. Tankevækkende at hvis vi ikke selv havde kontaktet Just Eat, havde vi bare gået i troen om at få pengene tilbage. Her bestiller vi ikke fra igen! Kan man ikke nå ordren må man sku takke nej eller kontakte kunden. Vi endte med at vente i lidt over 2 timer.
M Andersen
Dejlig mørbrad og fint tilbud med 2 personers menu 👍🏽 burgeren min mand bestilte var også god. Jeg fik pastaret med kylling, den vil jeg så ikke anbefale. Kedelig og mangel på smag, ærligt, fjern den fra menukortet. Den kunne jeg lave på 5 min selv hjemme og det er ikke derfor jeg tager i byen for at spise, jeg spiser ude netop for at få en madoplevelse 😊 Betjeningen var super fin tiltrods for at tjeneren var alene på job og virkede træt, så fik man er smil og hun havde alligevel overskud til at spørge os om maden smagte godt mens vi sad og spiste, det ser man efterhånden sjældent. Og drikkelsen, den er de bestemt ikke fedtet med, bestiller du en stor cola så får du sandelig også en kæmpe cola😅 Kunne godt vende tilbage, dog ikke for at spise pasta 😊
Karen Gravesen
Bestilte restaurantens Gastoburger, men der var ikke meget gastro over den oplevelse. Urtedressingen var uden urter, og hakkebøffen var sammensat af flere stykker på en mystisk måde. Det havde tydeligvis aldrig været én samlet bøf. Da tallerkenen havde været en tur ude ved kokken, fik jeg at vide, at der var sket en fejl, og at jeg kunne få en ny burger. Men nej tak til det tilbud, for jeg har ikke tillid til en restaurant, der serverer rester for gæsterne, når de tror de kan slippe afsted med det.
Jane Hansen
Hold nu op en skuffelse... En BBQ burger uden BBQ sauce ude det annonceret bacon - En industri bøf tør og når de så oven i købet havde glemt sauce m.m ... Det var ikke til at få dem til at gære noget ved det og der var fuld skrue på prisen og så måtte vi jo få rabat næste gang !!! Der bliver bestem ikke en næste gang.
Morten R. Nielsen
Fire voksne og tre børn var vi inde. Der var ingen kunder ud over os, og vi fik også menukort med det samme. Efter ti minutter skulle vi dog selv rykke for at få lov til at bestille. Efter bestillingen gik der ti minutter før drikkevarerne kom (igen, der var ikke andre kunder end os). Derefter gik der yderligere ti minutter før de kom og sagde at de ikke kunne lave min kones bestilling da de ikke havde mere brød. Fair nok, men de kunne godt have sagt det med det samme. Så hub bestilte noget andet, men da vi havde ventet i alt 30 minutter, fik hun alligevel serveret det forkerte. Det eneste gode mad var børnemenuerne, alt andet var kedeligt. Alt i alt en dårlig oplevelse.
Malte Schmidt
Vi fik en bøf menu og bestilte begge medium begge var overstegt og bliver serveret på disse stege tallerkner som overhovedet ikke hjælper da de bare forsætter med at gennemstege disse to riberys dertil sagde menuen baianess sovs til men vi fik serveret en super dårlig knorr steak sovs til. vinen der hørte til var abselut heller ikke noget imponerne
Julie Loui Moestrup
Havde en rigtig dårlig oplevelse med hygiejnen. Da vi konfrontere dem med dette ønsker de ingen dialog og vi bliver kaldt respektløse og bliver bedt om at holde os væk. - virkelig dårlig stil.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review