#}
Sluurpy > Restauranter i Assens > Strandporten, Local Food

Strandporten, Local Food - Assens - Fotoalbum

Super lækker mad, med masser af lokale råvarer og venlig betjening. Kan anbefale deres snapsekasse, hvor man kan smage en masse lokale snaps og kun betaler for det man drikker.
Dejlig sted.. meget lækker mad og sød og venlig betjening. Helt klart et besøg vær.
Rigtigt hyggeligt sted. De har massere god man fra udelukkende lokale vare. Deres omelet er fantastisk og kan efter egne oplevelser klart anbefales. Til børn har de mindre portioner, men intet 100% børnerelateret. Der er god hygiejne og stedet er i god stand. Kan godt anbefales.
Ventetid ca 1 time maden var middel mådig jolly cola til. Fast food var det ikke
Rigtig mad med lokale råvarer. Menukortet er ikke så omfattende men maden er god. Vi fik fiskefrikadeller lavet på lokal torsk og omelet. Drikkevarer er fra det lokale Bryggeri Vestfyen og Jolly Cola.
Var der i sommers mange gange og der var det lækkert, Men noget er gået galt siden..... Omelet er lavet på færdig blanding scramble egs...? Hvis man bruger færdig blanding i noget så simpelt tør jeg ikke tænke på resten af menukortet....
Lokale råvarer… jo jo, men hvad med kaffen, vinen og porcelænet? Ok, ingen kaffeplantaget på Fyn, men risteriet var lokalt. Hvidvinen var vestfynsk og porcelænet ligeledes produceret af lokale folk. Vi måtte langt omkring for at finde noget, der ikke var lokalt produceret (parasolen og bestikket). ‘
Maden var virkelig lækker. Det man fik var veltilberedt, smagte dejligt og var afstemt godt. Betjeningen er utroligt hjælpsom, flink og behagelig. Der er et smil på læben, og der bliver værnet om den gode stemning. Helt klart et besøg værd!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures