Sluurpy > Restauranter i Allinge > Restaurant Sommer

Anmeldelser Restaurant Sommer - Allinge

Maria Silje
Helt fantastisk madoplevelse. Vi sad indendørs ved et bord op ad klipperne. Helt magisk stemning, og det gav en følelse af at være i udlandet 🥰 Virkelig god mad, fantastiske smage og uden tvivl et besøg værd 😄 Vi var to småtspisende om at dele 4 forretter med tilhørende virkelig lækkert brød, og vi var propmætte 😄 Vi fik kammuslinger, hvid fisk, selleri og vitello tonnato. Den Aller bedste var selleri 🤩 Dertil fik vi en kande vand med brus og en hjemmelavet rabarber vanilje lemonade.
Outi Toura-Jensen
Børnenes rødspætte var brændt og smagløs. Tjeneren fik vores børn til at bestille mere sodavand uden at spørge os forældre først, og vi endte med at betale 160 kroner (!) for sodavanden. Min mand ventede i en time på sin 3. ret, som aldrig kom. Han forladte restauranten halv sulten. Virkelig dårlig service og oplevelse.
Mille Winkel
Virkelig lækker mad- gav gerne 5 stjerner, for det var virkelig godt! Desværre havde chefen sort bælte i surstråling, så der var dårlig stemning fra vi kom. Flere af selskabets gæster ventede op mod halvanden time på maden.
Henrik Mejnhardt Nielsen
Frokost: Suverænt godt smørrebrød. Lækkert at få serveret i keramik, også fruens Latte. Æblekagen var stor og meget god.
Anders Kirchheiner
Ventede på maden i en halvanden time. Fik kun en af de tre retter. De havde glemt de sidste to retter. Personalet undskyldte ikke for situationen og servicen var under al kritik. Tog videre derfra uden at have fået hvad jeg havde bestilt.
Søren Winkel
Virkelig dårlig service med uoplagt og surt personale som heller ikke har styr på bestillingerne. Det er ærgerligt for deres mad er god.
Birgit Carstensen
Har besøgt restaurant sommer flere år og haft dejlige oplevelser, i år var det en stor skuffelse, sjusket smørrebrød som lignede billige håndmadder så der kommer vi ikke mere.
Ulrik Jørgensen
Super overrasket overstedet. Cafe Sommer har ikke fået super gode anmeldelser så vi var lidt betænkelige ved at gå der ind, men både maden og service var i top 👍🙏🍷 Vi fik 5 retter for 300kr super velsmagende og tiplads med mad. Maden var godt sat sammen med friske råvare der var fulde af smag. Hvis du er til god vin har de også masser af det. Servicen var super imødekommende og generelt gik der ikke længe inden mad og drikkevare kom. Hvis jeg skal kritisere noget var det nok Crem bullet som var for flydende den skal have en fastere form, men smagen var god. Klart et besøg værd.
Fisk Is Laks Pommes frites Rejer Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review