#}
Sluurpy > Restaurants in Allinge > No-9

No-9 - Allinge - Photo album

Super god betjening, fantastiske små retter også har de lækre burgere om søndagen
Vi havde en super aften her. Rigtig lækker mad og en dejlig atmosfære. Det er et lille og meget hyggeligt sted, hvor man virkelig kan mærke, at der bliver taget hånd om en. Der er ingen tvivl om, at her vil man sine kunder det bedste. Vi fik de 10 retter til deling, (som også anbefales til deling),
Høj klasse på mad, vin og service. Gør dig selv en tjeneste og besøg denne fantastiske restaurant i Allinge. De har åbent indtil 30. septemper 2017, hver fredag og lørdag aften. Kun kr 125 pr. ret, som er høj gastronomisk niveau, anbefaler 2-3 + en dessert til 90.
Den bedste spiseoplevelse i Allinge. Fantastisk mad, skønne rustikke omgivelser og dejlig nærværende betjening. Konceptet er 125kr pr tallerken og så bestiller du det antal af himmerrigsmundfulde som du orker.
Virkelig et skønt sted. God betjening og en smagsoplevelse værdig. Ikke et sted hvis man bare går efter størrelsen af portionerne.
Vanvittigt godt .... utrolig tapas...et væld af udtryk og fantastisk smags varianter...en oplevelse af små ting der giver fuld valuta...👍🇩🇰
Maden var ok, serveringen var meget langsom. Det tog 35 minutter før vi fik en menu.
Superlækker mad og vin. Alt spillede og retterne kom hurtigt og som bestilt.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures