#}
Sluurpy > Restauranter i Allerød > Yakiniku

Yakiniku - Allerød - Fotoalbum

OBS. Restauranten har fået ny ejer, nyt koncept og skiftet navn til Koyo Sushi sensommeren 2021. Google maps viser forkert her mht. navn. De gamle anmeldelser du ser her på google maps er fra det tidligere "Japanese BBQ"sted (de lavede også sushi). Så de anmeldelser skal du ikke tage dig af. Her ,
Kører gerne fra Kbh for at spise her. Super frisk fisk, fantastiske priser. Kommer snart igen.
Hyggelig indretning med kvalitets møbler og god akustik. God betjening og lækker mad til utrolig fornuftig pris. Vi kommer helt sikkert igen !
Sjovt koncept, rigtigt lækker sushi og japansk bbq. Kan specielt rekommandere char siu svinekødet 👍
Anden gang jeg er her og det er stadig fantastisk. Lækker mad og rigtig god service. Mens man venter på sushien kan man nyde maden fra buffeten, lækkert koncept.
Deres sushi smagte godt, men der var isklumper i isen og der var koldt på restauranten. Der manglede billeder og beskrivelser på en del af retterne på den Ipad, som man skal bestille på.
Rigtig flot sted med super service. Der var opmærksomhed omkring en hele tiden, så man aldrig manglede noget. Har spist mig overmæt for under 200 kr, i virkelig lækker mad. Der er nærmest garanti for en god aften. Bestemt et sted jeg vil komme igen og igen.
Smukt anrettet og velsmagende sushi samt dejlig yakiniku og utrolig sød og venlig betjening
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures