Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Restaurant Christian X

Anmeldelser Restaurant Christian X - Aalborg

jonna poulsen
Jeg købte kylling Strue det er gamle i dag og datoen er til i dag det så jeg ikke og jeg tar til kbh ææv
Alpha Boss
Fik lige købt cola og sandwich inden vi skulle til Frederikshavn
sr service rasmussen
Fik et par super lækre sandwich.. de var bare i top klasse.. kommer helt sikkert igen.
Laura Marie Stenstrup Petersen
Der er en medarbejder(mand), der fniser/griner af mig og mine venner når vi er der i pauserne. Det er ubehagligt og uprofessionelt. Lidt træls det skal trække butikken ned, ellers dejlig butik!
Jens Vestergaard
Stort udvalg... Venligt personale.., meget påpasselige opmærksomme i coronatid.,.. I kioskafdeling stor forvirring med nyt kunde nummer system.. Som ikke virker... Ellers fortsat fint
Dennis Lønbjerg
Jeg kunne desværre ikke få min frokost der da de ville se coronii-pas, og jeg er fritaget og deltager ikke i den psykologiske krig mod befolkningen.
Rita Hansen
Det er et godt sted at handle, men en af de varer jeg ville købe, var udsolgt, så jeg skulle derhen dagen efter.
Frederik Bagger
Området foran indgangen er en stor rodebutik og kasseområdet er snævert og ser slidt ud. Der er altid gamle varer at finde på hylderne (især i brødafdelingen) og frugt- og grøntafdelingen er alt for ofte i en ringe tilstand - her gælder det både udvalg og varernes tilstand. I weekenden er der sjældent personale at se i bager-/kioskafdelingen og man skal typisk stå at vente i 5-10min for at blive betjent - også selvom man er nummer 1-2 køen og nogle gange også når man står alene og venter. Jeg forventer langt bedre kvalitet og et mere rent og klart udseende af en butik, som tager 14 kroner for en agurk.
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review