#}
Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Baresso Coffee

Baresso Coffee - Aalborg - Fotoalbum

Fik brunch og en is latte, og begge dele var rigtig lækre. Jeg ville have tilføjet den sidste stjerne, hvis ikke det var fordi hende der betjente os, lige tørrede næsen med hænderne et par gange.
Kæmpe mordsags event med luksus kaffe , nybagt brød, bobler og gavekort til Bahne og en kæmpe buket blomster. Super serviceminded personale.
God og venlig service. Men maden (i dette tilfælde omelet med salat) var ikke anbefalelses værdigt.. "Omeletten" er lavet af pasteuriseret æg som smagte mærkeligt og kaffen havde en brændt smag. Det venlige personale gjorde at det alligevel fik 3 stjerner. Ellers havde det været 1-2..
Utroligt venlig betjening.. vi oplever normalt ikke den Kundeservice. Så 👍for de dejlige mennesker der arbejder her.
Hyggeligt sted God mad og Go'kaffe Kan kun anbefales
Fik tidligere en god service. Så Ok
Kochs kaffebar er et rigtigt fint sted at få en kop kaffe hvis man er ude at handle. Der er venlig og god betjening og både kagen og maden er glimrende. Det bliver en smule presset hvis det er mange ude at handle og det kan til tider være nærmest umuligt at komme til at sidde ned. Man kan naturligvi
Rigtigt godt sted med hurtig og meget venlig betjening. Kvik servering af venligt personale. Gode og friske salater. Men kedelige omeletter- meget vandige. Samt. Det er et lidt sølle udvalg af kager, æblekage med mere. Kageudvalget er kedeligt. Og det er tydeligt, at kagerne er fra frost/fersk fra e
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures