#}
Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Jin Cun

Jin Cun - Aalborg - Fotoalbum

Vi komme kl 16:30 , da de blev åben. Men vi har ventet lang tid på buffet. Det blev først klar kl17:25.
Virkelig god mad, hyggelig stemning og glad personale :)
Dejligt sted. Hyggelig atmosfære. Skøn udsigt mod fjorden, hvor sildefiskere lystigt fisker. Pas på løven ved entréen. Den bider!
Maden er fjong.
God buffet, temmeligt stort udvalg. Man er helt sikker på at blive mæt. Og deres mongolian barbecue er også top professionelt, og smager rigtigt godt. Der kan til tider dog godt forekomme en forfærdeligt masse støjende unge mennesker, der lige skal have en masse øl indenbords, inden de skal i gaden.
Maden kom tre kvarter senere end der stod ved bestilling (sidst var det flere timer, så det var trods alt fremgang), og da maden kom var den kold, vi fik den forkerte sodavand, og ham der leverede væltede vores lampe ned af trappen, og gik uden af sige noget. Vil bestemt ikke anbefale.
Super mad- dog var kundeservice overhovedet ikke til stedet! Ingen velkomst, ingen tak, eller farvel. Lod mig ikke tale ud før de svarede på mit spørgsmål, smilede ikke, og vi følte os slet ikke velkomne men bare i vejen.
Køkkenet lukker kl. 22.00 og restauranten skulle efter oplysninger på hjemmesiden (og skiltningen) lukke kl. 23.00 22.25 kommer tjeneren (ubehøvlet) og fortælle at de altså lukker. Hvad sker der! 😅 Første og eneste besøg ...
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures