#}
Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Restaurant Skovbakken I Aalborg Zoo

Restaurant Skovbakken I Aalborg Zoo - Aalborg - Fotoalbum

Virkelig fin park på skrånende terræn med mange fine muligheder for at se dyrerne også selvom der er mange mennesker. Fin souvenir butik og okay mad muligheder, men ikke noget overraskende eller fornyende. Vil dog nok altid synes at dyrerne kunne have endnu bedre plads og faciliteter.
Der var en del af stederne der var under renovering og det var vi ikke blevet oplyst på forhånd, på trods af at vi tjekkede hjemmesiden hjemmefra. Men på trods heraf havde vi kun gode oplevelser. Et godt sted for familier. Vi så rovdyr fodring og elefant fodring og begge dyrepasser var gode formidle
Selv på årets sidste dag og med Corona som modstander imod mængden af mennesker, havde de et system der var hurtigt og effektivt, super lækkert at se alt de smukke julelys. Jeg er fan
Vildt hyggeligt sted at tage til med familie eller venner! Deres forskellige events, som deres jule lys event, er virkelig med til at ændre den sædvanlige zoo oplevelse :))
Så dejlig en zoo, vi elsker at komme der med familien, men også sammen med mine dagplejebørn.
Super hyggelig Zoo/have, med fine forhold til deres dyr, virkelig værd at besøge for hele familien.
Fantastisk Zoo og med mange spændende ting / dyr at se. Dog var Isbjørnene lige denne gang de mest livlige og spændende. Altid noget nyt og godt hver gang. Måske julelyset skal tjekkes i år også ;-)
Det var den lysudsmykkede zoologisk have, vi besøgte. Flot men ikke mange dyr var synlige.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures