Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Dalle Valle

Anmeldelser Dalle Valle - Aalborg

Kevin Sorensen
Lad os dele det lidt op. Lokaler og lokation er helt i top. Personalet er meget venlige og meget fokuseret på god service. Maden er helt i top og den Yankee burger jeg fik i dag er nok i min top tre. Jeg vil give den fire stjerner, fire en halv hvis jeg kunne have valgt hvor meget den skulle steges. Det var et dejligt afbræk fra turen fra Kolding til Ålborg for at hente vores nye bil og det kan så absolut anbefales.
Lars Pedersen
Et dejligt sted for en god Brunch. Stort udvalg og er lækkert tilberedt. Muligt at sidde ude. Jeg undre Meg blot over at Brunch til 129,- ad libitum gange 3 kan blive 417,- Jeg opdagede først da jeg kom hjem. Måske de har en anden regnemåde i Ålborg. Ellers kan jeg ikke sætte en finger på maden eller servicen.
Kasper K
Spiste Brunch Buffet hos Dalle Valle alt smagte godt og god høflig betjening. Ikke sidste gang vi spiser på Dalle Valle.
Simon N. Simonsen
For mig er prisen i orden for aftenbuffet, men der var ikke så meget kød at vælge imellem som jeg var ledt til at tro, og det meste af maden smagte ikke af ret meget og manglede meget salt (og evt. nogle krydderier/marinade/whatever.) Undtagelser /highlights var deres mangosmoothie, chili con carnen (som ud over at den var fint krydret, faktisk også var smagt til med salt, ) pølser i svøb, gulerodskagen (den bedste jeg har prøvet) og deres profiteroles. Atmosfæren var desuden ret god, men der var heller ikke så mange gæster den aften; er der mange kan jeg forestille mig at der er behov for bedre lydisolering, for der var temmelig lydt alt taget i betragtning.
Anders Laursen
Vi havde klippet tilbud på 2 spiser for ens pris ud fra avisen. Avisen var blevet omdelt for 2 dage siden. Tilbuddet stod til 129 og med småt stod der at det var med forbehold for prisændringer. Da vi kommer derind tager servitricen imod kuponerne uden at kigge nærmere på dem og vi går igang med at spise. Da vi får regningen står der at maden kostede 149. Servitricen informerer os om at priserne er blevet ændret vist nok for 2 dage siden. Vi er dermed faldet i med begge ben i og med vi ikke har kigget efter hvad prisen reelt var da vi kom ind i restauranten. Synes det er dårlig stil at sende tilbud ud i avisen og så samtidig ændre prisen så tilbuddet fra avisen ikke er gældende.
Dan Lorenzen
Det bliver 3 stjerner fordi stedet levere det man kan forvente, billig penge giver billige råvare. Buffeten er stor og flot, desværre meget præget af rester og prefabrikat. Og så er 50 kroner for drikke til maden sku for dyrt. Men 3 stjerner, gå ikke her ind hvis du forventer overraskende god mad! :)
Brian Guldhammer Rasmussen
Brunch buffet lige til at gå til også for gluten allergiker 👍
Hanne Stensig Andersen
Kørestol adgang 👍 Stort udvalg på alm retter men kun lidt for personer med laktose- og gluten intolerens Maden smagte godt og der var rigelig på fade/i skåle. 😁 Drikkevarer lidt dyre men det opveje ad den store buffet til Ca 80 kr. Nogle kan endda spise med rabat
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review