Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Othello Begerie

Anmeldelser Othello Begerie - Aalborg

Mette Nørgaard Andersen
De populære fastalavsnboller med Othello creme, var desværre udsolgt. Så vi måtte "nøjes" med dem jer. De var også lækre.
Rene Sørensen
Kunne man give det 0 stjerne ville jeg. Hvad er dog det for et bageri der blander brunsviger ( en perfekt fynsk bageoplevelse ) og så fastelavnsboller, føj.
Shaz di
Hold øje med det brød i køber da de kan være brændte. Ved konfrontation får man at vide at det er fordi de er bagte i stenovenen. Hvilke er underligt da jeg har købt brødet næsten hver weekend siden oktober 2021. Bager mesteren skal passe på hans image som den gode bager, da mange kunder går ikke på kompromis med kvaliteten af deres madvarer. Fair nok du kommer til at brænde dit brød den ene dag men lad være med at gaslight kunden med at alt er som det plejer at være.
Erik Lo
Rigtig gode kager men får stort minus at de ALDRIG opdaterer deres hjemmeside eller Google om de holder lukket. Er sket mange gange man kommer forgæves og er lukket, selv om overståede står de er åbent.
Supremuzz
Vær søde og rette jeres åbningstider. Så man ikke kører forgæves ind til jer.
søren iversen
Beste rugbrød jeg har smagt, tager med glæde toget fra Hirtshals til Ålborg for at hente rugbrød.
Jonas Falck Weber
Super lækkert, men prisen er også derefter.
Henrik P. Stougaard Nielsen
Kommer helt sikkert tilbage og prøver noget andet. Men jeg mener ikke, at deres romkugle fortjener prisen som den bedste i Aalborg. Måske er der bare ikke så mange andre steder, der fremstiller dem. Den jeg fik, var lidt tør og meget porøs og egentlig en rimelig standard romkugle (der ikke har den der varme fra rommen, som jeg forventer af en rigtig romkugle).
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review