Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Ma Petite France

Anmeldelser Ma Petite France - Aalborg

Grzegorz Pacyk
Vi besøgte Ma Petit France ifm. Oste Onsdag. Her får man 6 forskellige franske oste og 2 glas til at vælge ud fra fire. Enormt hyggelig stemning, hvor man kan vælge mellem at sidde indenfor og udenfor. Udenfor er der rigtigt fransk stemning såsom i Strasbourg eller i Colmar. Desværre ingen kunne give uddybende informationer om oste og vine. Trods alt var det vellykket besøg.
Mette Nørgaard Andersen
Virkelig hyggeligt sted. Både indenfor og udenfor. Helt klart et besøg værd.
Thomas Christensen
fortræffelig lille fransk-inspireret vinbar midt i hjertet af Aalborg. Her er der en passionen til de franske vine, delikatesser og høje niveau af serveringen. Det er som at træde ind i en anden verden hvor tiden er gået går i stå.
Henrik Nørgaard
Et hyggelige sted med kaffe og vin. Ost og brød.. Det tætteste man kommer på hjemlig hygge, når man er ude... Selv de 4benede så ud til at have det godt med vandskål og go'bidder. Kan kun anbefale det. Og kommer der gerne igen.
Nanna Boje Carlsen
Som altid god service, fantastisk hyggelige omgivelser og god stemning. Spiselige priser og et helt fint udvalg til den lille sult.
Nastya Nastya
Lille paradise 🥂🍷🍾 Godt sted , venligt personale Godt service
Martin Lee
Hvis du har bare et par frankofile dråber blod i årene, er dette stedet. Betjeningen er yderst kompetent, og gøres med et smil i øjet. Den helt store stjerne (udover de franske vine) er dog den gamle hund, som godmodigt tager imod jer, når I træder ind ad døren. Kan varmt anbefales.
Mette Kloppenborg
Hyggeligt, god tapas, lækker vin😊 lidt forvirret service, men det var ok, de var søde😉
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review