Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Hasseris Pizzeria

Anmeldelser Hasseris Pizzeria - Aalborg

tuemoss
Normalt ok, men på travle dage og tidspunkter går det galt for dem
C M
+20 minutters forsinkelse på bestilt pizzaer. Skal gentage den bekræftede bestillingen flere gange i restauranten. Ordinære pizzaer fra et sted, hvor der ikke er styr på bestillingerne. Køb et andet sted.
Jens Møller
De er gode til pizza. Pølsemix, not so much
Bent Gregersen
Nok den dårligste service jeg har fået længe....ventede over 2 timer på 1 pizza og pølsemix...... og da den så kom, var den lunken og bunden blød og våd.....SKAL aldrig have pizza derfra igen😡😡😡 så de fortjener ikke engang en hel stjerne...kun 1/4 for mere er det sku ikke værd......
Anne Beyer Madsen
Altid super gode pizzaer, med gode råvarer! Super service.Jeg havde ved en fejl skrevet at jeg afhentede mine pizzaer, og de ringede for at høre hvornår jeg kom. Alligevel bragte de dem ud efter kun 15min.
Alexander.h.l
Fint sted, men leveringstiden er for lang. Jeg ventede 2 timer på en pizza at komme, jeg blev nød til at spise noget inden den kom.
Frederik Jensen
Næsten ingen fyld for 75 kr og det fyld der var på pizzaen var brændt sort
Lars Krull
Altid gode produkter til prisen. Høflig og i møde kommende betjening
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review