Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Holy Cow

Anmeldelser Holy Cow - Aalborg

Philip Frøslev
Vi fik 2 ganske fine burgere. Med øl og smoothie til. Det var ingen større oplevelse, men stedet er hyggeligt. Dog vil jeg nævne at rengøring af toiletterne var nogle dage fra at være ok. - uden at gå i detaljer, så kunne der ses ring og sager.
Line Andersen
Lækker Lækker burgere til en super fornuftigt pris. God service. Hvis man har teenagere eller kan lide en god burger med sprøde pommes er dette stedet.
Elisa haarbo
Vi havde glædet os til at komme op og spise på Holy Cow Aalborg grundet den gode og velsmagende mad. Med transport tid på 45 min ankom vi med plads reservation kl.18.15 stedet er fyldt måske grundet lønningsdag. Vi får vores bord samt menu kort. Der bestilles drikkevarer og mad, hvor drikkevarene kommer 20 min. senere. Maden venter vi på i yderligere 40 min. GAB GAB efter 1 time kan vi spise...Af flere gange overvejes det, at forlade den synkende skude og besøge nabo resturanten. Maden er suveræn ,men en ALT for lang vente tid som er helt uacceptabel. Heldigvis havde vi ingen planer om Biograftur efterfølgende.
Anders Rytter Bach
En meget skuffende oplevelse både med hensyn til pris og kvalitet, men også fordi at de unge tjenere var meget forvirrede og ikke virkede til at have fået oplæring. I det hele taget virker det som om man har satset mere på form end indhold. Det virker nemlig meget hyggeligt når man kigger udefra og måske derfor er skuffelsen ekstra stor.
Jimmy S.
Rigtig god burger og service. Men 12 kr. for mayo og ketchup er absolut i overkanten, når man får 10/15 gram for prisen. Vi har været forbi igen 27/5, bestilte samme burger men ostesovsen var ikke til stede på burgeren. Den havde fået maks en spiseskefuld af ostesovsen, så absolut intet greasy over den burger mere.. Er ikke et sekund i tvivl om det skyldes priserne på råvarerne, men i stedet for at ødelægge burgeren så sæt dog prisen op. Vil hellere betale det ekstra og så få det man bestiller, end at man ender med et dårligt forsøg på et kompromis.! Næste gang ender vi på den anden side af vejen, så må vi se med tiden om der bliver rettet op hos Holy Cow.
Frejlevbanen Frejlev
45 min. ventetid. ;O( Ungarbejdere - som i "UNG". ;O( Om man kan lide brioche er en smagssag (og jeg er ikke fan) men underbollen var gennemvædet af agurke-lage. ;O( Bøffen var i orden. ;O) Øllen var god - men væk inden maden kom, træls når man er i bil, så måtte jeg undvære en øl til maden ;O( 1 (Ét) toilet fungerede. ;O) Har før været der hvor alt var i orden, men i aften var der absolut plads til forbedringer. ;O)
Anne Bank Nielsen
Vi har nu været her nogle gange med lidt blandede erfaringer. Overordnet set er det dog nogle rigtigt gode burgere af høj kvalitet og prisen er rigtigt fornuftig. Bøfferne er saftige og svagt rosa og de hjemmelavede fritter er lige i øjet. For det meste er betjeningen god, men det kan afhænge lidt af travlhed, en enkelt gang har vi fået kold mad og en anden ganf slatne grøntsager. De gange der har været noget at påtale ift maden, har vi dog fået nyt og en undskyldning uden problemer. Det sammenholdt med at man får virkelig god smag og kvalitet for pengene, gør at de alligevel får 5 stjerner. Herhjemme er vi enige om at vi ikke har fået andre burgere i Aalborg som når det niveau. Deres nachos og hotwings er i øvrigt også ret gode. Fint sted at komme med børn også.
Karina Heinemeier
Lækker mad, venligt personale og hyggelige omgivelser. De har virkelig den lækreste smeltede ost, jeg nogensinde har smagt 👌
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review