#}
Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Friends

Friends - Aalborg - Fotoalbum

Hyggeligt sted, god mad og super god betjening, der er dog med en del støj fra den meget trafikeret vej Vesterbro, hvis man sidder udendørs.
Super sødt personale og maden var lækker :-) kan klart anbefales :-)
Langsom betjening, mælken kom først da kaffen var blevet kold, så vi fik en omgang ny kaffe allesammen.mange mennesker PGA.karneval i Byen. De har ikke søde tabl. Så dem skal Man selv huske. Personalet var meget stresset,så ingen smil derfra, de glemte konstant noget af det bestilte,og måtte gå mang
Dejlig store portioner Ok priser God og høflig betjening Kan kun varmt anbefale at smutte der forbi, hvis du befinder dig i Aalborg.
Dårlig betjening og maden er ikke pengene værd. Vi var 4 der slulle til koncert, havde bestilt bord, jeg gik derfra uden at få hovedret, kødet var simpelthen så skidt tilberedt, bearnaisesauce grynet og vi vandt husets dårligste bord. Det bar tydeligt præg af, at de ikke havde styr ret meget - de
Ok sted, maden er ikke noget, at råbe hurra for. Ikke nogen “wauw”-oplevelse. Muligvis skal der arbejdes lidt mere på retterne, særligt de vegetariske. Min vegetariske pasta var flot i udseendet, men kedelig i smagen.
Stille og roligt sted, lidt småkedeligt, og minder om hver anden café i de danske større byer. De har dog en flaske Hennessy paradise cognac stående på øverste hylde, men den ville ejeren ikke sælge ud af. Lidt trist! Personalet og drinks var fine.
Rigtig god mad hvor alle kan få noget at spise ligegyldig om man er kødspiser eller vegetar. Det eneste minus er at akustikken er noget dårlig indenfor.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures