#}
Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Cafe Bord 1/ Bilka

Cafe Bord 1/ Bilka - Aalborg - Fotoalbum

Café Bord 1 er et godt og hyggeligt sted at spise. Maden er bare I orden og priserne er rimelige. Og så er der altid pænt og rent.
Har spist brunch her. Hurtig og kompetent servering. Prisniveauet er i den høje ende. Især i forhold til hvad man får for pengene.
Godt nok dyr salatbar, og den pris jeg bestilte er ikke den pris der er angivet på deres hjemmeside👎🏻 Måtte spørge efter brød til også. Så lidt bondefangeri og ikke pengene værd. 🙃
Fin brunch tallerken med godt udvalg og god kvalitet. Eneste "negative" var at der står brunch pølse men det man får er cocktail pølser.
Stadig godt til trods for en lille stigning i pris og lidt mindre på brunch tallerkenen 😊
Hyggeligt sted lige på torvet i Ålborg Storcenter Priser rimelige Hurtig betjening trods næsten fyldt restaurant. Det tog max. 30 min fra vi ankom til maden stod på bordet. Maden smagte godt og der var rigelig. Betaling foregik ved bestilling, hvilket er et plus synes jeg, når jeg er på indkøb.
Dejlig ikke for dyr mad, god kaffe og service. Kan helt klart anbefales i storcentret city syd, her er der masser af muligheder for at få junk "fast" food, dette er et bedre og billigere alternativ, efter min opfattelse. Selv deres burger er af gode råvarer og væsentligt billigere end de forskellige
Ikke særlig positivt 😒 Jeg bestilte en crossaint med hønsesalat. Der plejer IKKE at være rå løg i hønsesalat, men det var der i den her og det kan min mave altså ikke lide AV AV AV hvis jeg havde vist at I putter løg i havde jeg jo ikke bestilt den!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures