Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Duus Vinkjælder

Anmeldelser Duus Vinkjælder - Aalborg

Jan Sigurdsson
En helt perfekt oplevelse, både med maden, omgivelserne og serviceniveau. Hvis du elsker Hviids vin stue på Kongens Nytorv i Kbh eller Gnomenkeller i Flensborg, så vil du elske Duus vinkjælder. 🥰
john andersen
Et rigtigt flot og hyggeligt sted, med mange gamle og flotte detaljer. Betjeningen var i top og maden helt perfekt. Kan helt klart anbefales.
Kine Tajet
Rigtig hyggeligt sted og god service, men at man skal betale 85 kr for en white russion på størrelse med et shotglas blev min kæreste og jeg ret vrede over.
Stig Johansen
Bestilte bord på Duus Vinkjælder, 6 timer før det valgte tidspunkt. Kom lidt før tid, men blev taget imod med smil og følelse af at være velkommen. En værtinde med snilde, højt tempo og altid et smil på læben, samt tid til kunden. Bestilte 3 retters menu og alt var bare perfekt. Maden var varm, balanceret og pænt anrettet. Dejlige omgivelser og en hyggelig stemning i kælderen. Toiletforholdene er også pæne og soignerede. Kan varmt anbefale dette sted. Kommer helt sikkert igen.
Jens Baadsgaard
Super fede lokaler, elsker dem. Meget gennemsnitlig mad, ok betjening, synes stedet fortjener mere.
mokakurt
Fantastisk julebuffet, god atmosfære, eneste minus var et selskab på 8-10 pensionister +70, som ikke havde den fjerneste anelse om hvad det sprit og handsker, som stod ved buffeten skulle bruges til. En stod faktisk og spiste druer med fingerne ved buffeten Var heldigvis næsten færdig da de indtog kælderen.
Gustav S
Duus Vinkjæler er et dejligt sted, med gode traditionelle retter, men du har også muligheden for at få mere moderne retter, hvis det er det man lyster. Duus er også et sted mange vælger at afholde deres julefrokost, så tro ikke, at du kan tage din kone og børn med en fredag aften i december og sidde i ro. Tag hellere afsted til frokost eller en hverdag
Brian Back Jensen
Fantastisk hyggeligt sted midt i Aalborg. Julefrokost buffet i topklasse hvor alle retter var vetilberedte og smagte og så godt ud. God servering og god og hyggelig atmosfære. Alt over mine forventninger så der vil jeg meget gerne komme igen.
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review