Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Caféen

Anmeldelser Caféen - Aalborg

Signe Bygum
En skjult perle i centrum af Aalborg. Masser af god mad og god stemning. Hyggelig, intim og autentisk cafe. Især deres clubsandwich kan anbefales. Byens bedste kakao chokoladeboller, de er hver en krone værd!
LIV BEIERHOLM
Vi var et mellemstort selskab på besøg på caféen. Selvom vi bestilte forskellige retter kom maden hurtigt. God mad i store portioner. Søde servitricer og generelt god stemning. Vi kommer helt sikkert tilbage!
Martin Andersen
God service fra man ankommer. Maden var så god, at fuglene sang og, kirkeklokkerne ringede. Det bliver mit nye go-to sted, når jeg skal have noget lækkert at spise i hyggelige omgivelser.
Tommy Jensen
Hyggeligt sted, med plads til alle. Skøn mad og masser af det.
Peter Volden
Fuldstændig horribelt ringe burger. Den dårligste burger jeg nogensinde har fået. Bøffen i burgeren var taget op fra frost og opvarmet og havde ikke set skyggen af krydderi, hverken salt eller peber. Fuldstændig gennemstegt og tørt kød.. Det undrer mig meget, at man ikke kan finde ud af at lave en god burger. Virkelig skuffende madoplevelse
Lasse Andersen
En super god oplevelse. En stille og hyggelig atmosfære og serviceminded personale. Portionen var meget alsidig og en perfekt størrelse. Prisen er som en god rabat.
Ide Bylin Bundgaard
Rigtig lækker frisk brunch, super hyggeligt både at sidde inde og ude, og super sød og god servicering 😊👌
Louise U
Så lækker og saftig en burger, klart den bedste jeg har fået i flere år 👍🍔 Og som sædvanlig sød betjening 🤩
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review