#}
Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Bistro V

Bistro V - Aalborg - Fotoalbum

På trods af at det var et billigt tilbud var maden rigtig dejlig og velsmagende. Halvdelen af vinene var acceptable, resten fine. Det samme gjorde sig gældende for serveringspersonalet:) Men alt i alt ganske glimrende til prisen.
Solen skinnede og nærmest ingen vind, så sidder man altså dejligt uden for. Betjeningen høflig og hurtig, måske fordi jeg kom først på aftenen. Jeg fik fish and chips og må desværre nok sige at fisken samt øldejen var forholdsvis smagløs, heldigvis var fritterne og tatar saucen god, så som helhed va
Maden er god, men den er ikke så god at den er den høje pris værd. F.eks. bestille jeg pomfritter (ja de følger ikke med burgeren) for kr. 40,- og fik en lille kurv med ca. 15 lunkne fritter.
Vi har været her to gang, begge gange har vi fået fantastisk service og fantastisk mad, jeg vil til hver en tid anbefale Bistro V til dem jeg kender. De får dog kun fire da prisen måske er lidt i overkanten (ihverfald for bl.a. cocktails hvor en dark’n stormy koster 90 kr.)
Har nu haft flere dårlige oplevelser med at de glemmer en bestilling til 12 personer, de svarer ikke på mails og glemmer at sende flutes med. Denne her gang som nu også blev sidste gang var kvaliteten af deres tapas også under alt kritik. Kan ikke anbefale Bistro V i Aalborg til andre.
Bistro V leverer normalvis en god bistrooplevelse. Til Aalborg Eat Out havde de dog for mange borde, til at de kunne følge med. Maden var tæt på 5 stjerner, men meget ventetid på dessert gjorde vi opgav at vente på de sidste petit four.
Hyggelig og uformel bistrostemning med god mad til både snacks og den lille sult og den helt tomme mave. Fint udvalg af øl og vine der passer både mad og stemning.
Rigtig godt der skal vi ind igen.. super god betjening og lækkert mad...
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures