Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Cafe Vesterå

Anmeldelser Cafe Vesterå - Aalborg

Jonas Lindberg Nielsen
Vi bestilte en Umami burger og en pasta linguini. Maden kom mistænkeligt hurtigt efter 5 minutter. Pastaen var ok, men slet ikke noget særligt. Derimod var den “saftige” burger en helt anden historie. Bollen var knasende tør som en tvebak og bøffen var kold, sej og uden meget smag. Desuden var hverken svampe eller trøffel til at smage. Formodentligt havde den stået færdiglavet inden vi fik den serveret.
Peter Larsen
Skuffet over deres fishn' chips, der stod frisk fisk mindede meget om panko stykker af fisk. Dejen den var dyppet i var meget sprød, mindede om knækbrød. Sauce tatar var ikke en oplevelse, tynd og sjasket den var blendet. Atmosfæren er god, men at blive taget imod af en tjener som ikke snakkede Dansk i Danmark hmm. Deres sports cola trak en stjerne op til de 2. Dem kan de ikke løbe fra de er gode.
Marie Jensen
Ikke meget plads. Servicen var heller ikke for god. Man kunne bestille salat uden ost, men ikke kød. Toiletterne var heller ikke super hygiejniske. Da vi fik maden kom den ind på samme tid, hvilket klart er et plus da vi var 8 kvinder afsted. Anretningerne var pæne, dog var der sparret en del få køddet i fiskeanretningen.
Michael
God kaffe, god varm cacao med skumfiduser, god vand med citrus og gode narcos, hyggelig stemning, ja bare en god oplevelse👍
Mia A
God mad og sød betjening, men voldsom larm fra baren hver gang de populære smoothies skulle laves. Uden de mange afbrydelser af samtaler - vi kunne ikke høre hinanden over larmen fra blenderen - havde det været en femstjernet oplevelse.
Elizabeth Norén
Maden var utrolig lækker men ikke prisen værd. Min veninde og jeg ventede længe før vi fik mulighed for at bestille. Nabo-bordet larmede så højt vi knap kunne føre en samtale, og de blev først tysset på da vi var på vej ud. Ligefra vi kom ind var det ingen venlighed at hente, vi måtte gerne sætte os ved et langt bord men fik strenge ordre på at sætte os i siden.. som om vi ikke kunne flytte os til side hvis det var nødvendigt hvilket det ikke blev. Maden er god men alt andet halter langt bagud i forhold til hvad man kan forvente.
Laila Ydegaard
God mad. Hyggeligt at man kan spille forskellige spil efter man har spist.
Mogens Johnsen Blicher
Dejlig burger. Der kunne godt være lidt mere fyld i burgeren
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review