Sluurpy > Restauranter i Aalborg > China Restaurant

Anmeldelser China Restaurant - Aalborg

Volker Berthold
Rigtig god oplevelse. God personlig betjening som venligt besvarer spørgsmål om maden samt sørger for kundens samlede oplevelse. Stort ta selv bord samt salatbar. Her skal du prioritere for ikke at revne. Smagte godt. Forårsruller i forskellige variationer kan anbefales.
Daniel Jensen
Stedet har lagt der i mere end en menneskealder. Det er lidt en buffet som man ville forvente, bestemt velsmagende om end en smule fedtet, som kinesisk godt nogle gange kan være, når en del af maden er friturestegt osv. Men klart et besøg være :)
Jacob Bundgaard
Selve restauranten er angiveligt den ældste kinesiske restauranter i Aalborg, og serverer en relativt dyr og lidt begrænset buffet samt en fin a la carte-menu. Den nyåbnede takeaway-del fra et rum ved siden af restauranten serverer til gengæld store, billige, velsmagende china boxes, som jeg i højere grad kan anbefale, selvom der kun er et enkelt højbord hvis man vil spise indenfor.
Sami Rosengren
Super hyggelig restaurant. Altid venligt og meget imødekommende personale. Stor lækker buffet med meget varieret udvalg. Tilbyder også lækker salat buffet. Altid rent og pænt. Er kommet her gennem 25 år, og fortsætte mindst 25 år endnu ;)
AspergerPotato
Take-away er ikke lige det bedste, der er alt for meget olie i, kunne knap nok spise halvdelen af maden før jeg fik ondt i maven og var nødt til at lægge mig ned for at få maven til at falde i ro. Jeg kunne ikke spise noget i 4-5 timer efter det, både min mave, hals og mund havde et lag i fedt få sig. Meget ubehageligt, jeg skal bruge lang tid på at tænke om jeg vil besøge stedet igen...
Sanne Skov Nielsen
Jeg valgte buffet. Meget ringe udvalg. Hjemmelavede forårsruller. Lunkne og ikke særlig appetitvækkende. Smagte af ingenting. Ris med en oksekød og gulerødder. Risene lunkne og en del hårde. Nærmest en gullasch man fik serveret. Ingen særlig smagsoplevelse.
Troelsl Frederiksen
Deres hjemme side skal opdateres, når der står de har åbent er det f###g træls at kører lang og så hænger der bare en lille seddel:ferielukket! Flot
Kim Nielsen
Lidt tam oplevelse nu har jeg været der et par gange og det virker som om det er blevet progressivt værre. Buffeten trænger til en overhaling og blive trukket ud af 80’erne og ind i 2017.
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review