Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Søgaards Bryghus

Anmeldelser Søgaards Bryghus - Aalborg

Mads Rosendahl
Rigtig lækker mad, god betjening og hyggeligt at sidde på CW Obels Plads. Et af byens bedste stjerneskud.
Erik Haaning
Spændende rundvisning. Efterfulgt af en god burger. Faldt lidt for udsmykningen ifm toiletterne😎
Annelise Scheel Grunert
Menukortet var meget begrænset for glutenfri retter til frokost, så jeg bestilte en burger uden burgerbolle. Tjener bekræftede venligt ved bordet, at jeg så ville få en bøf med salat, dressing og pomfritter. Der bliver serveret en helt almindelig burger MED burgerbolle. Skuffende. Jeg ville ikke lave en scene foran selskabet, så jeg får hurtigt og diskret fjernet bollen fra min mad og pakker den ind i min serviet, og rækker til tjeneren og jeg fortæller ham venligt med et smil "du glemte vist min særbestilling". Tjener er umådeligt forvirret. Da vi bagefter betaler ved kassen, giver jeg feedback på at han vist glemte min særordre, og at jeg syntes det var en lidt mærkelig reaktion bagefter. Tjener siger flovt, at kokken havde været utroligt vred over min særordre, fordi han syntes en burger uden bolle er grim. Jeg svarer tjener, at han meget gerne må give feedback til kokken, at det er flabet tilgang til madspild, og at de skulle tage at overveje næste gang, om deres kunder mon kunne have allergier eller særlige diæter. Kan ikke anbefale restauranten på baggrund af kokkens opførsel den dag. Håber restauranten kan lære noget af min dårlige oplevelse.
Nadiya Andersen
Det oplevede jeg for første gang i Danmark. Vi reserverede bord i restauranten, ankom til tiden, men vi blev tilbudt et bord i pubben. Bord som er våd af spildt øl, kun en papirserviet. Vi er kommet for at spise! I den foreslåede menu valgte vi ribeye steaks. Klokken var 16-45 (det var det seneste tidspunkt, hvor de kunne bestille bord). Tjeneren nægtede at tage imod bestillingen, fordi der serveres steaks fra kl. 17. Vi måtte gå sultne, da vi kom for at spise og ikke at drikke. Åbenbart, har restauranten det rigtig godt, da de ikke skal sælge de dyreste ting på menukortet. Min anbefaling - hvis du leder efter et roligt sted med søde tjenere og mad - hold dig væk fra Søgaard`s Bryghus.
simon Christensen
Vi ventede tæt på 20 min på tre cider, aka æblebrus, udover det var der intet bord, selv om vi havde skrevet til dem tidligere på dagen, for at undgå at stå i baren. De er totalt uforstående over for vores situationen, der er til vores held 2 mennesker der forlader deres plads, yay nu har vi et sted at sidde efter 10 min. Vi bestiller drikke venter 10 min, herefter FÅR VI ÆBLEJUICE. ALT I ALT DET HELE GÅR GELT OG OPLEVELSE ER VIRKELIG DÅRLIG
Charlotte Toettrup Poulsen
Jeg var ikke super imponeret af "Hele svineriet", som månedens menu hed. Heldigvis var der masser af gode øl at smage på, som trak vældigt op.
Mads
Stegt flæsk ad libitum om onsdagen kan klart anbefales. Det kan deres øl bestemt også, jeg elsker altid en tur på Søgaards.
Dan Lorenzen
1 ud af 3 rigtige er ikke godt nok. Vi mødte 3 mand stærk op fredag 22 november. Vi bestilte 3 forskellige af husets specialiteter: Bryggerbrættet 169 kr (i denne tid et julebræt), vi bestilte også spicy ribs til 225 kr (servitricen glemte at spørge om tilbehøret, så vi fik ikke mulighed for at tage stilling) og til sidst Beerpot 189 kr (ølgryden). Alle huset egne specialiteter så man kan godt forvente det bliver smagsfuldt. Stedet oser af hygge, orden og alt er pudset op, kort sagt det ser ordenligt ud og atmosfæren signalerer proffesionalisme og ægthed. Vi bestilte selvfølgelig også øl af husets egen produktion. Desværre var "Munkens Ale" igen ikke i udvalget, den er lidt som enhjørninger, og nisser, man ved der snakkes om dem, man man ser dem aldrig. Maden ankom, og flot og stilfuldt så det ud. Desværre var maden generelt skuffende, de spicy ribs var kedelige og uden rigtig "roastning" som man havde håbet på, desuden var de smadret af kogningen, eller ovndamp så de smuldrede fuldstændigt og var praktisk taget pulled pork i stedet for. Beerpot mindede ikke om kvalitets-kød i gylden fermantering men derimod mindede den om Mors millionbøf. Det eneste rigtige lyspunkt var koldkøkkenets julebræt, og tak og lov for det, det smagte dejligt, de hjemmelavede deller og sylten sad lige i øjet, fiskefileten var tilpas, og ris a'la manden var god, ikke for sød, og ikke kedelig. 👍. Men selv om det kolde køkken gjorde hvad de kunne for vores tilfredsshed så er det kun nok til 3 stjerner. Det kunne spises, men bortset fra brættet var det alt for dyrt for den kvalitet som blev præsenteret. 3 lunkne stjerner, med det øje for kvalitet i signalere med dekor, og ølpruduktion kan det gøres bedre. Ps. Drop tarteletten, og byt med noget hjemmelavet kyllinge salat Eller god skinke. :)
And Brunch Buffalosteaks Burger Burrito Cheesecake Fisk gang kiew wan gai Hummer Juice og smoothies Kebab Laks Lam Lasagne Oksekød Pandekager Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Schnitzel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review