#}
Sluurpy > Restauranter i Aalborg > Good Life Society

Good Life Society - Aalborg - Fotoalbum

Jeg havde glædet mig til at besøge Café Good Life Society, kaffen var god, kager, toilet og lokaler var der intet at udsætte noget på, pigerne ved kassen var også venlige og hjælpsomme. Jeg kan dog kun give 1 stjerne, for det tog 35 minutter før vi fik serveret de 2 Amerikano vi havde bestilt, det e
Hyggelig og dejlig atmosfære. Skøn weekend brunch og lækre kyskager! Dejligt at man kan lukke døren, hvis man har små børn, der skal sove.
Brunch: meget tørre boller, kolde scrambled eggs, pølser og leverpostej, en mærkelig kombination af tilbehør til en brunch og et stresset personale gjorde oplevelsen mindre god. Kagen var god.
Hyggeligt, dejlig mad, og vi måtte have vores hund med ind.😜😄🐕
Vi bestilte 2 iskaffe, men de var SÅ LUNKENE, IKKE KOLDE!! Jeg synes de aldrig har prøvet at drikke sine iskaffe før. I skal tilføje mindst tre gange så meget terning is. Medarbejderne var venlige, og kagen var også flot.
Afternoon thea på ægte engelsk manér. Det er meget hyggeligt med forskellige møbler og hyggekroge. Vi fik et kæmpe tårn hver og der var kage nok til flere timer. Man kan sagtens dele sådan et.
Utrolig hyggelig café med dejlig stemning - spændende indretning og fantastisk drypkaffe (den stærke!)
Vi fik i går en noget kedelig brunch, der slet slet ikke levede op til jeres sædvanlige lækre mad. Har spist mange gange på jeres i øvrigt hyggelige cafe og har været supertilfreds, men desværre var denne brunch en meget skuffende oplevelse, meget lidt og kedeligt udvalg til prisen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures